Hostgame
Ecoterra

Time Out

Si daca scopul tau e doar acela de a petrece timp relaxandu-te in mijlocul naturii sau imbatandu-te cu adrenalina, venim in intampinarea ta cu drumetii, tiroliana, alpinism, via ferrata, tir cu arcul sau cu arbaleta si multe alte surprize placute. You name it, we got it!

Monomyth

 “Asamblam” diferite activitati intr-un program initiatic complex prin care participantii isi vor clarifica valorile si interesele proprii, isi vor descoperi punctele forte si punctele slabe si isi vor testa limitele, avand sau nu echipa alaturi. Ai curaj sa te intalnesti cu Tine?

History Quest

Vei strabate in lung si in lat, alaturi de echipa ta, locatii-emblema din Romania, fie in cautarea unei comori descrise intr-o legenda din batrani, fie pentru descifrarea unui mister stravechi, ghidat de indicii si ghicitori si afland lucruri noi despre istoria si geografia tarii

The Artist Within

Creativitate, comunicare si relaxare, cu sau fara competitie intre echipe, cu sau fara presiunea timpului – vom da ocazia participantilor sa realizeze un colaj de fotografii, picturi, desene, obiecte hand-made, care sa reflecte valorile companiei sau rolul diferitelor departamente sau perceptiile individuale asupra unor realitati din viata organizatiei

Scrap Heap/Rio Carnival/Venice

In aceasta aventura de ecologizare, vei fi nevoit ca impreuna cu echipa ta sa parcurgi un traseu si sa aduni materialele reciclabile pe care le gasesti; contra-timp sau nu, veti realiza cu ele anumite obiecte in functie de o tema data; uneori va trebui sa te “tocmesti” pentru a le obtine, alteori va trebui sa treci prin niste probe sau poate ca iti vor fi pur si simplu facute cadou, astfel ca vei descoperi lucruri nestiute despre abilitatile tale de comunicare si negociere, despre spiritul tau de echipa, despre adaptabilitatea si proactivitatea de care s-ar putea sa ai nevoie sau nu.

Step Up

Pentru energizare si distractie si in aceeasi masura, pentru cresterea coeziunii echipei, va provocam la realizarea unei coregrafii “flash mob”; vom testa abilitatile de coordonare, negociere si cooperare si vom asista la afirmarea unor lideri informali; de asemenea, vom descoperi rolul asertivitatii in gestionarea jocurilor de putere.

Golden Eye / Prison Break/ Robinson Crusoe

Fie ca esti un detinut condamnat pe nedrept, un spion aflat intr-o misiune imposibila sau un naufragiat, va trebui sa colaborezi cu echipa ta pentru a te salva de la pedeapsa iminenta, pentru a duce misiunea la bun sfarsit sau a reveni inapoi la civilizatie confruntandu-te cu neprevazutul, luand decizii-fulger, utilizand resurse limitate, gestionand situatii emotionale de criza.

Rock Star

Participantii vor fi pusi in situatia de a gestiona anumite resurse materiale pentru a produce un videoclip; isi vor pune la incercare creativitatea, abilitatile de planificare, prioritizare si rezolvare de probleme cu scopul de a reda misiunea si viziunea departamentului din care fac parte.

FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

Contul tau

Autentificare membru:

Calendar

Lun Ma Mie Joi Vi Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Evenimente

Niciun eveniment viitor!

Newsletter

Introdu numele, adresa ta de e-mail si selecteaza una sau mai multe grupe pentru a fi tinut la curent cu ultimele noutati!
captcha 

Built with HTML5 and CSS3 Copyright © 2013 Asociata Turistica Ghizii Romaniei