Ecoterra
Hostgame

Viziunea noastra

 

An organization's ability to learn, and translate that learning into action rapidly, is the ultimate competitive advantage.  – Jack Welch

 

Teambuilding? Mai mult decat atat!

 

Programele noastre abordeaza prin metode non-formale cei 3 piloni ai succesului organizational: leadership, coeziunea echipei, eficienta personalagarantand dezvoltarea culturii organizationale prin intermediul schimbarilor de atitudine si comportament prin care va trece fiecare participant.

 

Credem cu tarie ca performanta nu apare in mod necesar datorita unor abilitati innascute si ca oamenii nu trec prin viata fara posibilitati reale de transformare. Dimpotriva,  dorim sa inlaturam astfel de preconceptii.

 

Experienta ne-a aratat ca toate acele competente documentate in literatura de specialitate ca stand la baza succesului in societatea contemporana, fie ca e vorba de planul personal sau profesional, pot fi formate si dezvoltate prin exercitiu, prin practica, prin adoptarea modelelor de comportament potrivite.

 

Suntem arhitectii propriei noastre vieti, in aceeasi masura in care suntem arhitecti ai vietii tuturor celor cu care interactionam in fiecare moment. Invatam permanent unii de la ceilalti si ne dezvoltam in interdependenta si circumscrisi unui context care reprezinta segmentul nostru de realitate .

 

De ce sunt eficiente programele noastre?

  • Pentru ca punem oamenilor la indemana contextele de invatare si modelele adecvate pentru a-si descoperi si folosi intregul potential  si a deveni cel mai bun EU care pot deveni in segmentul lor de realitate, nepropunandu-ne o transformare dramatica a lor  in ceva ce nu sunt.

 

Ce este diferit la programele noastre?

  • Participantii sunt pusi in situatii concrete in care fac apel la toate abilitatile a caror dezvoltare este urmarita – situatii complexe inedite, captivante care tin mintea constienta ocupata cu obiective intermediare si recompense imediate , procesele de invatare avand loc la nivel inconstient , mult mai profund. Constientizarea progresului are loc ulterior si face ca persoana sa se pozitioneze acurat pe scala valorii proprii, cu o preocupare crescanda pentru autodezvoltare. Astfel, efectele sunt de durata, schimbarile sunt considerabile, iar participantii, odata reintorsi in mediul lor obisnuit, isi vor mentine noile comportamente in defavoarea vechilor rutine, ceea ce va sustine schimbarea din interiorul organizatiei, ancorand temeinic viitorul dorit.

 

Acesta este angajamentul nostru.FacebookTwitterYoutubeShare on Google+

Contul tau

Autentificare membru:

Calendar

Lun Ma Mie Joi Vi Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Evenimente

Niciun eveniment viitor!

Newsletter

Introdu numele, adresa ta de e-mail si selecteaza una sau mai multe grupe pentru a fi tinut la curent cu ultimele noutati!
captcha 

Built with HTML5 and CSS3 Copyright © 2013 Asociata Turistica Ghizii Romaniei